Week van de Friet

Week van de Friet 2022

Van maandag 7 november tot en met zondag 13 november loopt de 23ste editie van de Week van de Friet.

Hoe kunnen we heerlijke frietjes van de frituur beter in beeld brengen dan via een videospot en affichage? De spot zal gedurende de Week van de Friet te zien zijn op één en VTM én op diverse online kanalen. Verder verschijnt de affiche op verschillende digitale schermen in stations verspreid in Vlaanderen. Bovendien zetten we ook al onze eigen Lekker van bij ons-kanalen in.

Doe mee aan de Week van de Friet 2022

We zetten alles op alles om er opnieuw een geweldige goudgele feestweek van te maken! Zet jij de Week van de Friet ook graag mee in de kijker in jouw frituur? Download de affiche onderaan deze pagina.

Trek de aandacht op Google met een eigen bedrijfsprofiel

Zowel op de affiche als op sociale media integreren we een specifieke QR-code tijdens de Week van de Friet die, wanneer de consument deze scant of er naartoe surft, een overzicht geeft van de frituren in de buurt. Dit gebeurt op basis van de locatie van het toestel waarmee men dit doet.

Mogelijks staat jouw frituur reeds op Google Maps. Een bedrijfsprofiel op Google zet jouw frituur op een eenvoudige en vooral kosteloze manier extra in de kijker. Dankzij dit profiel verschijnt jouw frituur niet alleen hoger in de zoekresultaten van Google, je kunt o.a. ook jouw openingsuren weergeven, een website koppelen, speciale aanbiedingen of promoties aankondigen, reviews ontvangen én erop reageren, een menu uploaden en zelfs een gratis website creëren. Bovendien stelt een bedrijfsprofiel jou in staat om eventuele advertenties op Google makkelijker op te stellen en te beheren. Benieuwd hoe dit werkt? Bekijk hieronder onze instructievideo of download de handleiding

Organiseer jij zelf ook een actie rond de Week van de Friet?

Laat het ons weten via info@aardappel.be. We zetten jouw actie graag in de kijker op onze Facebookpagina. Ook voor digitale beelden voor op de tv-schermen in jouw zaak, kan je ons steeds contacteren.

Download de affiche