Viskok - Winnende gerecht

Inschrijvingsformulier Viskok van het jaar 2025

Stel het recept op een wit blad op: A. Titel van het recept, B. Ingrediënten voor 4 personen zeekat, minimum 150 g per persoon, gecombineerd met minstens één traditioneel streekproduct, C. Bereidingswijze, D. Presentatie met foto, E. Bereidingstijd (max. 1u45).
Maak hiervan een pdf en upload hier.
One file only.
24 MB limit.
Allowed types: pdf.
Je naam, de naam van je restaurant met adres en telefoonnummer en de titel van je gerecht voeg je op een afzonderlijk blad toe. Maak hiervan een pdf en upload hier.
One file only.
24 MB limit.
Allowed types: pdf.
Maak een kopie van de menukaart waar het deelnemende gerecht op staat. Maak hiervan een pdf en upload hier.
One file only.
24 MB limit.
Allowed types: pdf.
Maak een foto van het gerecht in jpg en upload hier
One file only.
24 MB limit.
Allowed types: jpg, jpeg.