Belgisch wit blauw_koe_vleeskoeien

Nieuws over al het lekkers van bij ons

Lees onze inspirerende verhalen over mensen zoals jij en ontdek als eerste het meest recente nieuws over al het lekkers van bij ons.

Volg ook onze promotiecampagnes voor lokale producten. We investeren in heel wat media-aandacht voor onze acties, waar jij gratis kan van meeprofiteren in jouw zaak!

Tip: Maak gebruik van de filters om je zoekopdracht te verfijnen.

Filters

Producten
Filters verwijderen
Viskok - Winnende gerecht
Wedstrijd Vis

Word jij viskok van het jaar 2025?

VLAM, het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing, gaat ook dit jaar op zoek naar de 'Viskok van het jaar'...

Lees meer
Bruschetta met perensalsa en blauwe schimmelkaas en rozemarijnlimonade met peer
Product in de kijker Bio

Lekker koken met bio

Door te kiezen voor biologische producten, kiezen chefs voor voeding die vrij is van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmatige toevoegingen, wat...

Lees meer
Steak-friet met champignonsaus
Actie Vlees en gevogelte

Week van de Steak-friet: 4 tot 11 oktober 2024

Kies voor van bij ons tijdens de Week van de Steak-friet van 4 tot 11 oktober. Een Belgische klassieker die...

Lees meer
Kookslag 2023
Wedstrijd Streekproducten

Doe mee aan de Kookslag jamsessie 2024 en word streekproduct.be ambassadeur

Wil jij andere chefs ontmoeten en ervaring opdoen in de keuken? Bij een jamsessie kan dat! Deze bijeenkomst geeft bovendien...

Lees meer
Wijngaard
Nieuws

Belgische wijnen met een rijke traditie!

Ontdek de rijke traditie in de Belgische wijnbouw en verfris uw drankenkaart met een Belgisch wijnassortiment. Je gasten zullen aangenaam...

Lees meer
Bio
Nieuws Bio

Bio beter begrepen

Denk je eraan om met biologische producten te werken in je horecazaak? Wil je bio beter begrijpen? Of zoek je...

Lees meer
Schelvis met Provençaalse saus en gebakken aardappelen
Nieuws Vis

Vissen van het zomerseizoen: zeetong, heek, schelvis

De zomer is altijd het seizoen waar we lang naar uitkijken. Warme avonden, heerlijk tafelen op een terras. Het perfecte...

Lees meer
Zeebarbeel met kaaskorst, zoete aardappelwedges, courgette, kerstomaatjes en yoghurtsaus
Nieuws Groenten en fruit

Groenten van het zomerseizoen: zoete puntpaprika, courgette, tomaat

Groenten die op hun best zijn tijdens de zomermaanden bieden talloze mogelijkheden voor innovatieve gerechten. Zomergroenten zoals zoete puntpaprika, courgette...

Lees meer
LVBO Connect_Marsnil-Lavrijsen
Nieuws Lekker van bij ons

Lekker van bij ons Connect: ontmoetingsplek voor voedselprofessionals

Lekker van bij ons Connect werd recent gelanceerd: een uniek matchmakingplatform waar voedselprofessionals elkaar kunnen vinden en smaakvolle samenwerkingen aangaan...

Lees meer
Bio
Nieuws Bio

Wat is bio?

In een wereld waar duurzaamheid en gezondheid hoog op de agenda staan, bieden biologische ingrediënten een onmiskenbare meerwaarde voor elke...

Lees meer
Kaasschotel met chutney van peer
Nieuws Lekker van bij ons

Lekker van bij ons, de juiste reflex

VLAM start een campagne om de reflex om inlands te kopen te versterken. Deze sector overkoepelende campagne wordt uitgerold voor...

Lees meer
Bio
Nieuws Bio

Bioseminarie: Biologische landbouw in focus

Ontdek de nieuwste ontwikkelingen en kansen in de biologische landbouw op ons seminarie "Biologische landbouw in focus: innovatie, inzicht en...

Lees meer
AEHT 2024 aftermovie

AEHT 2024: Aftermovie

Elf Belgische hotel- en toerismescholen namen op 28, 29 februari en 1 maart 2024 deel aan de twaalfde editie van...

Lees meer