
Kennis over onze visserij voor de chefs van morgen
Wil je je leerlingen alles leren over duurzame visserij, gezondheid en verantwoorde keuzes in de keuken? Onze factsheets bieden compacte en heldere informatie, speciaal ontwikkeld om toekomstige foodprofessionals te informeren en te inspireren.
Duik in onderwerpen zoals:
-
Bijvangst & teruggooi: wat is bijvangst en teruggooi? Hoe verminderen we bijvangst?
-
Vis & gezondheid: waarom is vis een waardevolle keuze in een gezond voedingspatroon?
-
Visquota: wat zijn quota en hoe beschermen ze onze visbestanden?
-
Visserij Verduurzaamt: wat houdt het label en het initiatief erachter in?
-
Vistechnieken: welke technieken gebruiken onze vissers en welke innovatieve methoden voor duurzame vangst zijn er?
-
Aquacultuur in België: wat is het en hoe ver staan we, ook op vlak van duurzaamheid?
-
Duurzaam gevangen vis: hoe maak je een bewuste en lekkere keuze?
Gebruik deze gratis factsheets in je lessen en geef je studenten de kennis om vis van bij ons & duurzaamheid in hun culinaire toekomst te integreren.