Logo LVBO Connect

Lekker van bij ons Connect: de weg naar culinaire verbinding met lokaal lekkers

Nieuws

|

29 Maart 2024

Nieuw platform brengt voedingsprofessionals met elkaar in contact

Ben je op zoek naar kennisuitwisseling, een nieuwe leverancier van verse lokale producten of andere samenwerkingen, registreer je op Lekker van bij ons Connect en vind de professionele connectie die je zoekt. Lekker van bij ons Connect is dé plek waar voedingsprofessionals elkaar ontmoeten en smaakvolle samenwerkingen aangaan. Het matchmakingplatform is een initiatief van VLAM, het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing, om het aanbod lokaal lekkers te vergroten.

Wie zich aanmeldt op Lekker van bij ons Connect, kan gericht op zoek gaan naar een professionele match. Of je nu een chef bent op zoek naar nieuwe leveranciers of een café-uitbater die het lokale bierassortiment wil uitbreiden: Lekker van bij ons Connect brengt je in contact met de partner of het aanbod dat je zoekt.

Registreren is eenvoudig:

  1. surf naar connect.lekkervanbijons.be
  2. maak een profiel aan,
  3. omschrijf kort wat je aanbiedt en wat je zoekt.

Wij doen de rest: ons algoritme gaat met jouw informatie op zoek naar de perfecte match. Van zodra we die gevonden hebben, krijg je een melding. In afwachting kan je op Lekker van bij ons Connect inspiratie opdoen en kennismaken met andere Connect-leden.

Zo zetten we samen lokaal lekkers op de kaart, en maken we consumenten bewust van de culinaire schatten in zijn of haar regio. Sluit je vandaag nog aan bij Lekker van bij ons Connect en draag bij aan het versterken van lokale voeding.

Logo LVBO Connect