Bruschetta met perensalsa en blauwe schimmelkaas en rozemarijnlimonade met peer

Bruschetta met perensalsa en blauwe schimmelkaas

Dit knapperig brood belegd met sappige perensalsa en romige blauwe kaas is een smaakexplosie die je smaakpapillen verwent. Met biologische ingrediënten een heerlijkheid op het bord en goed voor de planeet.

Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 1 stokbrood
  • 150 g blauwe schimmelkaas, verkruimeld
  • 2 el lauw water
  • 2 peren
  • 1 rode ui
  • 2 el bieslook, fijngesnipperd
  • Enkele blaadjes munt

Bereiding

  • Snijd het brood in schuine sneetjes en rooster ze in de oven onder de grill of in een grillpan.
  • Maak de perensalsa.
    Roer de blauwe schimmelkaas los met het water in een kommetje.
    Snijd de peren in blokjes en de rode ui fijn. Men onder de blauwe kaas en voeg de bieslook toe en kruid met peper en zout.
  • Verdeel wat van de salsa op de bruschetta's en werk af met een blaadje munt.

>>Tip: serveer met rozemarijnlimonade met peer.

Bruschetta met perensalsa en blauwe schimmelkaas en rozemarijnlimonade met peer