Juicy cheeseburger met yoghurt

Juicy cheeseburger met yoghurt

Ingrediënten 

Stap 1: 

  • 500 gr gehakt rund/varken 

  • 5 gr knoflook 

  • 100 gr broodkruim 

  • 1 gr witte peper van de molen 

  • 5 gr keukenzout 

  • 10 gr platte peterselie 

  • 140 gr witte ui 

  • 200 gr volle yoghurt 

  • 30 gr gezouten boter 

Stap 2: 

  • 100 gr scharreleieren Cocovit brik 

  • 50 gr broodkruim 

Afwerking: 

  • 20 gr Cheddar kaas sneetje 

 

Juicy cheeseburger met yoghurt

Juicy cheeseburger met yoghurt

Werkwijze: 

Stap 1:  

Weeg alle ingrediënten nauwkeurig af. Pureer de uien. 

Doe alles in een (gekoelde) mengkom, overgiet met de gesmolten boter en meng met de hand. 

Vorm in de gewenste vorm en het gewenste gewicht. 

Bak gaar in de oven of pan. 

Stap 2

Je kan de hamburgers paneren voor een krokant smaakkorstje. 

Afwerking:  

Met cheddar kaas.