Juicy cheeseburger met yoghurt
Ingrediënten
Stap 1:
-
500 gr gehakt rund/varken
-
5 gr knoflook
-
100 gr broodkruim
-
1 gr witte peper van de molen
-
5 gr keukenzout
-
10 gr platte peterselie
-
140 gr witte ui
-
200 gr volle yoghurt
-
30 gr gezouten boter
Stap 2:
-
100 gr scharreleieren Cocovit brik
-
50 gr broodkruim
Afwerking:
-
20 gr Cheddar kaas sneetje
Werkwijze:
Stap 1:
Weeg alle ingrediënten nauwkeurig af. Pureer de uien.
Doe alles in een (gekoelde) mengkom, overgiet met de gesmolten boter en meng met de hand.
Vorm in de gewenste vorm en het gewenste gewicht.
Bak gaar in de oven of pan.
Stap 2:
Je kan de hamburgers paneren voor een krokant smaakkorstje.
Afwerking:
Met cheddar kaas.