![oud brugge kaas maitake oud brugge kaas maitake](/sites/horeca/files/styles/wide_hero_xxlarge/public/images/2019-Kaas%20inspiratie%20event-77.jpg?itok=JsxahtTi)
Oud Brugge kaas, maitake, risotto, zuurkool
Kaas en bier combinatie
Oud Brugge kaas, is een pittige kaas met complexe smaken door zijn rijping. Karamel in combinatie nootachtige toetsen
De zachte zuren van de Boon Geuze Marriage Parfait, gaan samen met het pittige van de kaas en volgen de zuurkool in de smaak. De kaas gaat de zuren van de Geuze nog extra verzachten waardoor er nieuwe smaken in het bier naar boven komen.
![geserveerd met Geuze geserveerd met Geuze](/sites/horeca/files/styles/640w/public/images/geserveerd%20met%20Geuze.jpg?itok=ka0SIZL9)
Bereidingswijze
- Witte kool snijden, pekelen en fermenteren met gember, jeneverbessen.
- Klassieke risotto maken, afwerken met gemalen Oude Brugge kaas.
- Maitake aanbakken en blussen met soja saus.
- Kaaskrokant maken door kaas te raspen op siliconen bakmat, afbakken in oven van 160°C.
![oud brugge kaas maitake oud brugge kaas maitake](/sites/horeca/files/styles/400w/public/images/2019-Kaas%20inspiratie%20event-77.jpg?itok=qOozBpzh)
Oud Brugge kaas, maitake, risotto, zuurkool
![Jan en Frederic Jan en Frederic](/sites/horeca/files/styles/400w/public/images/Jan%20en%20Frederic.jpg?itok=ppb_MMms)
Kaasaffineur Frederic Van Tricht en Chef Jan Audenaert, d' Oude Pastorie
![Kobe biersommelier Kobe biersommelier](/sites/horeca/files/styles/400w/public/images/Kobe%20biersommelier.jpg?itok=scG5axGi)
Biersommelier Kobe Ceulemans