![passendale caractère passendale caractère](/sites/horeca/files/styles/wide_hero_xxlarge/public/images/2019-Kaas%20inspiratie%20event-86.jpg?itok=9-BOLzQc)
Passendale Caractère, grondwitloof, hangsjalot
Kaas en Bier combinatie
Passendale Caractère, grondwitloof, hangsjalot
Dit gerecht wordt geserveerd met Guldenberg.
Guldenberg is een bier van het type abdijtripel (abdijgist geeft specifieke fruitige smaken zoals banaan en abrikoos). Gehopt met volle
hopbloemen die zorgen voor een aardse/grassige florale toets. Bitterzoete volmondige smaak die tegen de karaktervolle abdijkaas op
kan. De aardse/vegetale toets in het bier gaat ook goed samen met het witloof.
![geserveerd met guldenberg geserveerd met guldenberg](/sites/horeca/files/styles/640w/public/images/geserveerd%20met%20guldenberg.jpg?itok=EbZKV3ky)
Bereidingswijze
- Witloof versnijden en mooi karamelliseren met boter. Sjalot garen met schil op 160°C, pellen en aanbakken samen met witloof.
- Kaascrème maken van 1 liter melk, 400 gr kaas en 10 gr kappa, afkoelen en afdraaien tot gladde crème.
- Broodpoffertje vullen met kaascrème en gemarineerde sjalot.
- Mooi schikken op een bord.
![passendale caractère passendale caractère](/sites/horeca/files/styles/400w/public/images/2019-Kaas%20inspiratie%20event-86.jpg?itok=ajtp1m1_)
![Chef Jan Audenaert, d'Oude Pastorie Chef Jan Audenaert, d'Oude Pastorie](/sites/horeca/files/styles/400w/public/images/Jan%20audenaert%202.jpg?itok=tRXYp2i_)
Chef Jan Audenaert, d'Oude Pastorie
![FredericVan Tricht FredericVan Tricht](/sites/horeca/files/styles/400w/public/images/FredericVan%20Tricht.jpg?itok=02yy32UU)
Kaasaffineur Frederic Van Tricht
![Biersommelier Kobe Ceulemans Biersommelier Kobe Ceulemans](/sites/horeca/files/styles/400w/public/images/Biersommelier%20%20Kobe%20Ceulemans.jpg?itok=hsAMl8s9)
Biersommellier Kobe Ceulemans