Steak friet met choronsaus en herfstsalade

Week van de Steak-friet: 4 tot 11 oktober 2024

Actie

|

04 Juli 2024

Kies jij mee voor vlees van bij ons tijdens de Week van de Steak-friet? Van 4 tot 11 oktober zetten we met VLAM volop in op deze nationale favoriet. We moedigen iedereen aan om te kiezen voor vlees van bij ons en dit liefst lokaal geproduceerd en dicht bij huis gekocht. Zo brengen we mensen samen rond de eettafel om te genieten van een lekker stukje traditie en goed gezelschap, wat perfect past bij onze bourgondische eetcultuur.

VLAM organiseert deze Week van de steak-friet opnieuw samen met zijn Waalse collega’s van Apaq-W, de retailsector, de slagers en horeca. De vorige edities werden door de consument gesmaakt en bleken een groot succes.

Profiteer met jouw zaak mee van deze gratis aandacht! Organiseer tijdens deze week een smakelijke actie in jouw zaak en laat het weten aan je klanten op social media. Download hiervoor zeker het affiche die je hieronder kan vinden.

Rundvlees van bij ons

Bij het serveren van een heerlijke steak-friet kan een sappig stukje rundvlees niet ontbreken. Bied je klant daarom vlees van bij ons om deze klassieker klaar te maken. Zo trek je de lokale kaart, want je klant is steeds vaker op zoek naar producten van Belgische oorsprong, omwille van de smaak, kwaliteit en veiligheid, de beperkte voedselkilometers én het ondersteunen van de lokale economie. Je klant zal dit dus zeker weten appreciëren.

Wist je trouwens dat het aanbod van rundvlees van bij ons enorm gevarieerd is? Er bestaat een uitgebreide keuze aan rassen met elk hun eigen smaak. Denk aan het roodbont ras uit het Kempische landschap, wiens vlees een diepe indruk maakt op het bord: mals, dieprood en met een volle smaak. Of onze nationale trots, het Belgisch witblauw: supermals, smaakvol vlees met weinig vet.

Smaak en kwaliteit hebben alvast alle rassen met elkaar gemeen. Want bijna nergens wordt rundvlees zo streng gecontroleerd en gesoigneerd als bij ons. Zowel op de wei, als op het verkooppunt. Ontdek alle rassenfiches.

Voor vragen over de beschikbaarheid van de rassen, kan je steeds terecht bij je leverancier of rechtstreeks bij de boer.

Affiche week van de steak-friet

Promoot jij mee steak-friet van bij ons?

Download de A4 affiche