Proevertjes Lekker van bij ons

Word Lekker van bij ons ambassadeur

Actie

|

21 June 2022

Word ook ambassadeur van Lekker van bij ons en ontvang een gratis promopakket! 

Ben jij ook een gepassioneerde horeca ondernemer die fier is op producten van bij ons? Dan ben jij de geknipte persoon om de liefde voor lokaal lekkers en je vakmanschap uit te dragen, net als honderden andere ambassadeurs ‘Lekker van bij ons.’ Zo help je de voorkeur voor lokale voeding mee te versterken bij alle Vlamingen. 

Met het project ‘Voedsel verbindt boer & burger’ willen we dat de Vlaming meer kiest voor producten van lokale bodem. Om deze voorkeur verder te versterken bij alle Vlamingen, sloeg voormalig Vlaams minister van Economie, Landbouw en Voeding Hilde Crevits de handen in elkaar met VLAM, het Departement Landbouw en Visserij en de voedselproductie, -verwerking, handel en horeca. Zo scharen 30 federaties en organisaties zich achter één gemeenschappelijk doel: voeding van eigen bodem onder de aandacht te brengen. Een heus initiatief waarbij we de trots voor producten van eigen bodem willen aanwakkeren bij zowel consumenten als professionelen. Kiezen voor lokaal moet de norm worden. Jouw bedrijf kan daarbij helpen.  

Jij bent ook een ‘ambassadeur Lekker van bij ons’ 

Als ambassadeur ben je overtuigd van de sterktes van voeding geproduceerd in Vlaanderen en draag je deze trots uit naar de buitenwereld.  En met reden: producten van eigen bodem zijn lekker, veelzijdig en vol van smaak. Het geheim? De passie van vooruitstrevende vakmensen die met liefde lekkers van bij ons produceren, verwerken en verkopen. Dat proef je ook: onze producten zijn niet voor niets van topkwaliteit. Bovendien is kiezen voor lokale voeding duurzaam en goed voor de lokale economie.  

Als ambassadeur zet je dan ook al deze troeven in de verf. Dat kan gemakkelijk met promotiemateriaal met het opschrift 'ambassadeur Lekker van bij ons', dat gratis ter beschikking gesteld wordt. Met een aluminium reclamebord, een raamsticker en een kledingpin met het opschrift 'ambassadeur Lekker van bij ons' verhoog je mee de herkenbaarheid van lokale producten.  

Registreer je gratis

Meer dan 680 ambassadeurs gingen je al voor.

Ik word Lekker van bij ons ambassadeur