Stoemp met erwtjes, spek en witloof

Doe mee met de Week van het Witloof in je zaak!

Actie

|

29 January 2024

Show Some Loof

Van 1 tot en met 7 februari zetten we ons weer 100% in voor de Week van het Witloof! We steunen onze lokale telers en zetten deze Belgische groente extra in de schijnwerpers. Dankzij hun toewijding en vakmanschap kunnen wij blijven genieten van deze waardevolle Belgische groente, die een onmisbaar onderdeel is van ons culinair erfgoed.

Download hieronder de nieuwste affiches van VLAM en ontvang een receptenboekje vol heerlijke witloofgerechten. Met deze affiches willen we niet alleen witloof promoten, maar ook laten zien dat je er meer mee kunt doen dan alleen witloof met ham en kaas.

Inspireer je klanten om te kiezen voor witloof door het affiche op te hangen of aan de slag te gaan met het receptenboekje.

Dankzij de QR-code onderaan de affiche kunnen je klanten meteen het recept zelf eens uitproberen. Handig, toch? Zo promoot je niet alleen witloof, maar geef je meteen inspiratie mee om creatief aan de slag te gaan met deze veelzijdige groente.

Als partner speel jij een essentiƫle rol in het succes van deze campagne. Communiceer actief over de Week van het Witloof en laat met de recepten zien dat witloof talloze combinatiemogelijkheden biedt.

Wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Samen maken we van de Week van het Witloof een groot succes!